Máte rádi obalovaný hermelín? V tom případě vám zachutná i tato lahůdka. Ve které se chuť tohoto jedinečného sýru snoubí se špenátem a cibulí.
Ingredience
- 4 cibule
 - 250 g hermelínu
 - 1 a 1/2 šálku špenátových listů
 - 2 stroužky česneku
 - strouhaný parmazán
 - sůl, pepř
 
Postup
- Oloupejte cibuli a odřízněte spodní část, aby cibule mohla stát rovně.
 - Cibuli vložte do nádoby vhodné do trouby, zastříkněte olivovým olejem a přidejte špetku soli a pepře.
 - Pečte v troubě předehřáté na 200 °C asi 30 minut, dokud cibule nezměkne.
 - Vyjměte cibuli z trouby a nechte vychladnout.
 - Jakmile je cibule na dotek chladná, vyjměte střed cibule a nechte v ní otvor na nádivku.
 - Vyjmutou část cibule nakrájejte na kostičky a dejte stranou, abyste ji mohli přidat do nádivky.
 - Na pánev s malým množství oleje dejte prolisovaný česnek.
 - Když se česnek rozvoní, přidejte kousky hermelínu a jakmile se rozpustí, přidejte nakrájený špenát a nakrájené kousky cibule. Po celou dobu míchejte.
 - Každou cibuli naplňte sýrovou náplní a posypejte parmazánem.
 - Vložte na minutku či dvě do trouby, aby se parmazán rozpustil.
 


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček