Zelenina jako chuťovka i příloha

Dopřejte si výbornou a šťavnatou zeleninu. Grilováním si lze upravit různé druhy zeleniny. Mezi nejoblíbenější patří kukuřice, mrkev, cuketa, chřest, brambory, cibule, lilek, rajčata, pariky nebo červená řepa. Úplně nejlepší je, pokud zeleninu předem naložíte do marinády či dobře okořeníte. Podívejte se na naše tipy na nejlepší zeleninu na grilu.

Maso, které budete chtít jíst pořád

Přichystat si můžete i náramný kousek masa. Jak na to? Chce to nejen správných ingrediencí, ale i postupu. Maso si tak zachová jeho šťavnatost, a když se správně dochutí, je to jedna báseň. Inspirujte se grilovacími tipy pro přípravu nejen masa a připravte si krkovičku, kuřátko, žebírka, zeleninu či houby.

Tímto způsobem se dají připravit i výborné ryby. Vše závisí na vaší volbě. Je libo pstruh, makrela nebo losos? A uzeniny také nejsou žádným problémem. Získejte inspiraci, jak udělat ty nejlepší grilované uzeniny.

Víte, jak udělat tu nejlepší marinádu? Souhra chutí musí být ta nejlepší. Jak jí docílíte? Zkuste ty nejoblíbenější marinády na gril.

Do alobalu pro rychlejší a chutnější přípravu

Navíc se v alobalu dají hezky ugrilovat i menší kousky, do grilu nekape žádná šťáva z masa, zeleniny či ovoce a nic se nepřipéká. Je libo šťavnatý kus ananasu, směs zeleniny, žampiony, hermelín či kuřecí? Podívejte se, jak na nejchutnější grilování v alobalu.

Sýry k zelenině, masu nebo jen tak

Oblíbené jsou zejména hermelíny. Ať jsou nakládané v bylinkách nebo jen tak čisté, jsou prostě výborné. A když se zkombinují s kousky grilované zeleniny, je to paráda. Podívejte se na recepty na grilované sýry ve 3 variantách a vyberte si tu nejlepší.

 

Nemáte ještě svůj vlastní gril? Věděli jste, že si můžete maso, zeleniny nebo sýry ugrilovat i v pohodlí domova třeba za pomocí toustovače?

V recenzích o toustovačích se dozvíte, co ještě kromě grilovaní dokážou.