Ingredience
- 3 kg jablek
- 1 kg cukru krystal
- 1 dl octa.
Postup receptu
- Jablka oloupeme, vykrájíme jádřince a nastrouháme
- Zamícháme do nich cukr a ocet a necháme do druhého dne proležet
- Druhý den směs pomalu vaříme do zhoustnutí
- Horká povidla plníme do sklenic a sterilujeme 15 minut při 85 °C
- Používáme do koláčů a buchet

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček