Ingredience
- 1 kg třešní (vážené i s peckami)
- 1 kg želírovacího cukru
- 2 dl vody
Postup receptu
- Želírovací cukr a vodu svaříme
- Přidáme omyté a vypeckované třešně a prudce vaříme asi 8 minut
- Horký džem plníme do skleniček, zavíčkujeme, obrátíme a necháme vychladnout
- Pro pikantnější chuť můžeme přidat trochu kyseliny citronové, nebo část třešní nahradit višněmi

 
 Pánve
Pánve Vakuovače
Vakuovače SodaStream
SodaStream Digestoře
Digestoře Kávovary
Kávovary Domácí pekárny
Domácí pekárny Sušičky ovoce
Sušičky ovoce Malé kuchyňské spotřebiče
Malé kuchyňské spotřebiče Hrnce
Hrnce Trouby & varné desky
Trouby & varné desky Elektrické krby
Elektrické krby Mobilní klimatizace
Mobilní klimatizace Ochlazovače vzduchu
Ochlazovače vzduchu Drtiče odpadu
Drtiče odpadu Elektrické fritézy
Elektrické fritézy Odšťavňovače
Odšťavňovače Katalog ingrediencí
Katalog ingrediencí Bylinky
Bylinky Koření
Koření Plodiny
Plodiny Sýry
Sýry Houby
Houby Seznam éček
Seznam éček