Ingredience
- 3 dkg másla
- 2 žampiony
- 2 dkg celeru
- 2 dkg petržele
- polovina malé kapusty
- 1/2 l masového vývaru
- 3 lžíce rýže
- sůl
- mletý pepř
- 10 dkg strouhaného sýra.
Postup receptu
- Na másle podusíme očištěné a nakrájené žampiony, očištěnou a nakrájenou zeleninu, zalijeme vývarem, přidáme spařenou rýži, osolíme, opepříme a vaříme tak dlouho, až je rýže měkká
- K polévce podáváme strouhaný sýr

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček