Preferujete sladké snídaně?
Pak jste tu správně!
Přinášíme vám totiž 8 různých receptů na jogurtové lívance, po kterých se budete olizovat.
Tradiční, bezlepkové, špaldové, ale třeba i dýňové.
Užijte si je všechny, stojí za to!
Naše recepty
Nevíte, co k snědku? Máme pro vás tip na rychlý oběd nebo večeři. Palačinky se špenátem jsou jednoduché a poměrně rychle hotové. Naleznete svou oblíbenou variantu, kterou si zamilujete?
7 tipů, jak mít pokaždé ty nejlepší lívance
- Zkontrolujte čerstvost prášku do pečiva. Pokud je váš prášek do pečiva starý nebo jeho trvanlivost vypršela, skončíte s lívancemi plochými, ne lehkými a nadýchanými.
- Vyšlehejte suché přísady, abyste se vyhnuli velkým hrudkám.
- Těsto nepřemíchejte, jinak bude tuhé a lepivé. Pokud jste suché přísady prošlehali, spojte je s mokrými jen lehkým promícháním lžící.
- Těsto nechte uležet alespoň 15 minut.
- Použijte velkou pánev, ideálně grilovací pánev.
- Mezi jednotlivými dávkami lívanců vždy pánev pořádně otřete a použijte nový olej/máslo.
- Věnujte svým lívanečkům dostatečnou pozornost. Hnědnou příliš rychle? Před další dávkou trochu stáhněte plamen a nechte pánev minutku ochladit. Lepí se málo nebo hodně? Přidejte více másla nebo oleje.
Máte nějaké své vyzkoušené tipy na perfektní lívance? Nasdílejte nám je do komentářů, budeme se těšit!

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček