Ingredience
- 15 dkg drůbežích jater
- 1 vejce
- 2 stroužky česneku
- sůl
- pepř
- strouhanka
Postup receptu
- Očištěná játra rozmixujeme společně s vejcem a oloupanými stroužky česneku dohladka
- Osolíme, opepříme a zahustíme strouhankou
- Hmota může být o něco řidší než na knedlíčky
- Přes haluškový cedník nebo obrácené slzičkové struhadlo protlačíme játrovou hmotu do vroucí polévky a povaříme 6 minut

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček