Ingredience
- 35 dkg vařeného slepičího masa
 - 3 vejce
 - 2 dl mléka
 - 4 lžíce strouhanky
 - 1 lžíce pažitky
 - sůl
 - máslo
 
Postup receptu
- Vařené slepičí maso umeleme nebo nadrobno nakrájíme
 - Vejce ušleháme do pěny, přidáme mléko, mleté nebo nakrájené slepičí maso, strouhanku, sůl, pažitku
 - Necháme chvíli nabobtnat a pak smažíme na tuku jako malé lívanečky
 - Podáváme s brambory, zeleninovým salátem nebo dušenou zeleninou
 
K přípravě tohoto jídla se hodí hranatá pánev na lívance.

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček