Ingredience
- 2 l vody nebo vývaru z kostí
- 50 g tuku
- 50 g hl. mouky na jíšku
- kmín
- sůl
- polévkové koření
Zavářka:
- nočky / nudle / drobenka
Postup receptu
- Uděláme zlatavou jíšku, zalijeme vývarem, přidáme sůl a kmín
- Když se jíška dobře provaří, zavaříme do polévky nočky, drobenku nebo nudle

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček