Ingredience
- 2 l vody
- 120 g rajského protlaku
- 1 cibule
- 50 g tuku
- 40 g tuku
Postup receptu
- Z tuku a mouky uděláme jíšku, kterou rozředíme vodou nebo polévkou z kostí, a povaříme na hladkou polévku
- Do provařené směsi přidáme protlak, osmaženou cibulku a hotovou polévku přisladíme a okyselíme dle chuti, popřípadě ji zahustíme kroupami nebo rýží

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček