Máte uvařené špagety – a co teď?
Kečup je plný konzervantů, eidamu chybí nápad..
Uvařte si jeden z těchto snadných receptů na omáčku na špagety, kterých se už nevzdáte!
Naše recepty
Nejlepší víno ke špagetám
Mezi tři věci, které mohou ovlivnit párování vína, patří omáčka, koření a přítomnost masa.
Protože se většina druhů těstovin vyrábí s kyselou rajčatovou omáčkou, musíte je spárovat s kyselým červeným vínem, nejlépe Merlotem, Shirazem, Zinfandelem, Nebbiolo, nebo kyselým bílým vínem, jako je růže, Pinot Grigio , Ryzlink rýnský nebo Sauvignon Blanc.
Pokud vaše špagety obsahují maso, musíte je spárovat s vínem střední nebo plné chuti např. Chardonnay, Bílá Rioja, Rhonské bílé nebo Ryzlink.
Pokud jsou vaše špagety jednoduché a na sýrovém základě, jakékoli světlé bílé např. Chardonnay, Ryzlink nebo červené víno např. Pinot Noir, Lambrusco zvýší krémovost sýra.

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček