Že správný recept na gulášovou polévku s mletým masem a zeleninou může být jen z hovězího nebo vepřového? Rádi vás vyvedeme z omylu! Pochutnejte si s námi na její verzi s mletým krůtím nebo kuřecím masíčkem a rovnou si připravte lahodné rolky, které používají stejný typ masa.
Co budeme potřebovat
- 450 g mletého krůtího masa (nebo kuřecího)
 - 30 ml olivového oleje
 - 1 střední cibule (nakrájená)
 - 2 řapíkatý celer (nakrájený na tenké plátky)
 - 1 malá zelená paprika (nakrájená)
 - 230 g konzerva žampionů nakrájených na plátky
 - 790 g konzerva rajčat (nasekaných s tekutinou)
 - 2 stroužky česneku
 - 5 g italského koření
 - 5 g oregana
 - 5 g petrželky
 - 5 g cibulového prášku
 - 5 g česnekového prášku
 
Postup
- Krůtí maso vařte na olivovém oleji, dokud nebude růžové.
 - Přidejte cibuli a celer, vařte, dokud cibule nezměkne.
 - Přidejte zelenou papriku a česnek, několik minut povařte.
 - Přidejte rajčata s tekutinou, houby a další koření.
 - Gulášovou polévku přikryjte a nechte dusit asi 1/2 hodiny. Občas promíchejte.
 


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček