Tento sirup je naprosto vynikající. Je jednoduchý na přípravu a můžete ho použít do slaných i sladkých jídel!
INGREDIENCE
- 560 ml šťávy z granátového jablka
 - 280 g bílého cukru
 - 1 lžička citronové šťávy (volitelně)
 
POSTUP
- Smíchejte cukr a šťávu ve velkém hrnci na středně vysoké teplotě.
 - Míchejte, dokud se cukr nerozpustí.
 - Snižte teplotu na středně nízkou a vařte za častého míchání 1 hodinu nebo do zhoustnutí.
 - Ochutnejte a vmíchejte citronovou šťávu, pokud chcete větší říz.
 - Poté přeneste do zavařovacích sklenic.
 


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček