Ano, opravdu si svůj oblíbený pokrm můžete uchovat i pomocí obyčejné mikrovlnné trouby. S naším návodem je to navíc úplná hračka!
Budete potřebovat
- hotové jídlo k zavaření
 - nálev, šťávu, vodu – podle potřeby
 - zavařovací sklenice
 - plastová miska
 
Postup přípravy
- Zavařovácí sklenice a víčka pořádně sterilizujete.
 - Sklenice nechte volně osušit na vzduchu – nepoužívejte utěrku, aby na sklenicích nezůstaly chloupky.
 - Na povaze hotového jídla se dále odvíjí celý proces – hotové jídlo vložte do suché a čisté zavařovací sklenice.
 - Pokud potřebuje hotové jídlo nálev, vodu nebo šťávu – zalijte ho – ne však po okraj. (například maso)
 - Okraje sklenic otřete papírovou utěrkou, abyste je zbavili mastnoty.
 - Zavíčkujte a vložte sklenici do plastové misky, která zabraňuje případnému vytečení.
 - Mikrovlnnou troubu nastavte na nejvyšší výkon (700 Wattů) a zapněte.
 - Jakmile ve sklenici začne jídlo probublávat, vypněte.
 - Sklenici vyndejte a zchlaďte. Tento proces opakujte 3-4 krát.
 - Hotové jídlo skladujte v chladném místě a temném místě.
 


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček