Suroviny
- 1 l vody
- 30 dkg cukru
Postup přípravy
- Vodu s cukrem si jednoduše svaříme, až se cukr zcela rozpustí.
- Nálev vlejeme do připravených sklenic s ovocem.
Existují i další skvělé způsoby, jak si třešně uchovat na později. Vyzkoušejte všechny!
1. Konzervování v alkoholu
Budete potřebovat
- 500 g vypeckovaných třešní
- 1 dl 50 % alkoholu
- 350 g cukru
Jak konzervovat
- Vypeckované třešně zalijte připraveným alkoholem tak, aby ovoce byla zcela zalito – může být vodka, rum či nějaká ovocná pálenka, a smíchejte s cukrem.
- Naplňte jimi připravené sklenice a skladujte v mrazáku.


 
 Pánve
Pánve Vakuovače
Vakuovače SodaStream
SodaStream Digestoře
Digestoře Kávovary
Kávovary Domácí pekárny
Domácí pekárny Sušičky ovoce
Sušičky ovoce Malé kuchyňské spotřebiče
Malé kuchyňské spotřebiče Hrnce
Hrnce Trouby & varné desky
Trouby & varné desky Elektrické krby
Elektrické krby Mobilní klimatizace
Mobilní klimatizace Ochlazovače vzduchu
Ochlazovače vzduchu Drtiče odpadu
Drtiče odpadu Elektrické fritézy
Elektrické fritézy Odšťavňovače
Odšťavňovače Katalog ingrediencí
Katalog ingrediencí Bylinky
Bylinky Koření
Koření Plodiny
Plodiny Sýry
Sýry Houby
Houby Seznam éček
Seznam éček