Kombinace karamelových bonbonů, slazeného kondenzovaného mléka a pufované rýže je naprosto dokonalá.
Ingredience:
- 400 g jednotlivě balených karamelových bonbonů
 - 1 plechovka slazeného kondenzovaného mléka Salka
 - 4 polévkové lžíce nesoleného másla
 - 60 velkých marshmallow
 - 6 – 8 hrnků křupavých burizonů
 
Postup:
- Nepřilnavý hrnec dáme na plotnu a nahřejeme na středně nízkou teplotu.
 - Vhodíme karamely, máslo, zalijeme kondenzovaným mlékem a necháme společně rozpustit, až vznikne hladká karamelová směs.
 - Pečící plech s okrajem vyložíme pečícím papírem a připravíme si mísu, do které nasypeme několik hrnků burizonů.
 - Do hrnce s karamelem přihodíme marshmallow a vidličkou obracíme, aby byl každý kousek obalený v karamelu.
 - Pomocí vidličky poté přeneseme do mísy s burizony a důkladně obalíme.
 - Jakmile je kulička obalená, přendáme jí na plech s pečícím papírem.
 - Takto postupně zpracujeme všechny kousky marshmallows. Podle potřeby přidáme do misky další burizony, až dokud nám nedojde marshmallow či karamelová omáčka na obalování.
 - Klidně můžeme vhazovat do karamelu tři až čtyři marshmallow najednou, aby nám to netrvalo moc dlouho.
 - Když kuličky zatuhnout, navrstvíme je do vzduchotěsné nádoby, přičemž každou vrstvu oddělíme voskovým papírem.
 - Skladujeme v lednici. Pokud chceme skladovat o něco déle, můžeme nádobu vložit i do mrazáku. Výhodou je, že se dají kuličky konzumovat jak rozmražené, tak mražené.
 


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček