Z tatranek nemusíte jen tvořit kuličky, dají se použít i na výrobu lahodného krému, kterým můžete plnit nebo zdobit. Ozdobte s ním například tyto měkounké muffiny nebo tyto cupcakes.
Co budeme potřebovat
- 250 ml mléka
- 2 lžíce polohrubé mouky
- 200 g másla
- 2 lžíce Nutelly
- 2 lžíce práškového cukru
- 2 Tatranky s lískooříškovou náplní
Postup
- Z mléka a mouky si uvaříme kaši.
- Za občasného míchání ji poté necháme vystydnout.
- Máslo a cukr vyšlehejte do bílého krému a postupně po lžících zašleháváme vychlazenou kaši a Nutellu.
- Tatranky si najemno nadrtíme a přidáme je ke krému a jen důkladně vmícháme.


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček