Nakládání vlastních papriček je to nejlepší. Připravte si čerstvé feferonky, vodu, cukr, ocet, česnek a další bylinky, které máte rádi a chcete si jimi ochutit lák, ve kterém se budou nakládat. Pomocí níže uvedeného receptu si doma vytvoříte bezkonkurenční doma vyrobenou dobrotu.
Co budeme potřebovat
- 800 g beraních rohů
- 400 ml vody
- 400 ml jablečného octa
- 4 lžíce soli
- 4 bobkové listy
- 8 stroužky česneku
- 4 lžičky celého pepře
Postup
- Papriky omyjeme a po straně na nich uděláme tenký zářez
- Zářez napomůže lepšímu naložení papriček, když jsou v celku
- Ve větším hrnci si k varu přivedeme vodu, ocet a sůl
- Zatímco se nálev vaří, naplníme si sklenice beraními rohy, bobkovým listem, česnekem a pepřem
- Papriky posléze zalijeme horkým nálevem, necháme si 3 centimetrový prostor od hrdla sklenice
- Hrdlo otřeme
- Sklenice uzavřeme víčkem a maximálně utáhneme
- Sklenice položíme dnem vzhůru a necháme vychladnout
- Poté si je označíme a před konzumací je uložíme minimálně na 3 dny do lednice nebo na nějaké chladné místo


 
 Pánve
Pánve Vakuovače
Vakuovače SodaStream
SodaStream Digestoře
Digestoře Kávovary
Kávovary Domácí pekárny
Domácí pekárny Sušičky ovoce
Sušičky ovoce Malé kuchyňské spotřebiče
Malé kuchyňské spotřebiče Hrnce
Hrnce Trouby & varné desky
Trouby & varné desky Elektrické krby
Elektrické krby Mobilní klimatizace
Mobilní klimatizace Ochlazovače vzduchu
Ochlazovače vzduchu Drtiče odpadu
Drtiče odpadu Elektrické fritézy
Elektrické fritézy Odšťavňovače
Odšťavňovače Katalog ingrediencí
Katalog ingrediencí Bylinky
Bylinky Koření
Koření Plodiny
Plodiny Sýry
Sýry Houby
Houby Seznam éček
Seznam éček