Luxusní pochoutka, kterou prostě musíte ochutnat! Pečené uzené maso nasladko je naprosto delikátní záležitost, kterou ocení i ti nejnáročnější hosté.
Ingredience
- 1 ks uzeného masa
 - 1 šálek hruškového džusu
 - 1 šálek pomerančového džusu
 - 0,5 šálku třtinového cukru
 - 0,5 šálku medu
 
Postup
- Troubu si předehřejte na 200 °C.
 - Do hlubokého pekáče nalijte hruškový a pomerančový džus (můžete přidat i vodu), promíchejte a vložte do něj uzené maso (maso by mělo být zalito cca do poloviny).
 - Pekáč přikryjte alobalem a při teplotě 200 ° C ho pečte maso do měkka.
 - Maso během pečení polévejte ovocnou směsí, v případě potřeby přidejte vodu.
 - Když je maso dostatečně měkké, vyndejte ho z trouby a připravte si glazuru.
 - Med smíchejte s cukrem, touto směsí polijte maso a nechte ho dopéct dozlatova (můžete použít funkci gril, avšak pozor na to, aby se vám maso nespálilo).
 - Takto připravené uzené maso podávejte s celozrnným chlebem, křenem a nakládanými okurkami, případně s různými druhy bramborových salátů.
 

Máme pro vás také další recepty na kaši z hrachu 5x jinak. Objevte klasické i netradiční varianty!

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček