Zavařovat uzené maso v troubě není nic složitého, postup je stejný jako při zavařování běžným způsobem, mění se jenom doba varu.
Budete potřebovat
- uzené maso
 - vodu
 - sklenice na zavařování
 - hluboký plech
 - utěrku
 
Postup přípravy
- Sklenice na zavařování nejdříve řádně sterilizujte a nechte vysušit.
 - Troubu si předehřejte na 180 stupňů Celsia.
 - Maso používejte pouze částečně uzené a naplňte jej do sklenic.
 - Rozhodně sklenice neplňte masem až po okraj, stačí je naplnit jenom do poloviny.
 - Zbytek volného místa ve sklenici tvoří studená a čistá voda.
 - Dávejte si pozor i na to, abyste maso na sebe přímo stlačili.
 - Sklenice pořádně zavřete a vložte do hlubokého plechu, který je vyložen utěrkou.
 - Sklenice trochu podlijte a vložte do trouby.
 - Pečte při teplotě 98 stupňů hodinu a půl až dvě.
 - Jakmile máte hotovo, sklenice nechte vychladnout.
 - Skladujte ve sklepě nebo chladné a tmavé komoře.
 

Chcete vědět, jak nakládat syrové maso a to nejen na horší časy? Vyzkoušejte všechny naše tipy a rady!

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček