Tak jako téměř u všeho druhu ovoce, i u višní si jako nálev připravíme cukrový rozvar. Množství vody a cukru si upravte dle svých potřeb.
Budete potřebovat
- 500 g cukru
- 1 l vody
Postup přípravy
- Do velkého hrnce vlijte vodu a přidejte cukr.
- Za stálého míchání přiveďte směs k varu.
- Jakmile se cukr důkladně rozpustí, směs odstavte a nechte vychladnout.

Máme pro vás také skvělé sladké recepty na zavařené ostružiny, které vás pohladí na duši i na jazyku. Vyzkoušejte je všechny!

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček