Ingredience
- oblíbená syrová zelenina (okurky, mrkev, saláty, ředkvičky…)
- tepelně upravená zelenina (brambory, chřest, brokolice…)
- vejce
Postup
- Zeleninu kterou je potřeba tepelně zpracovat, očistíme, nakrájíme a můžeme upéct v troubě, popřípadě uvařit s kořením a solí.
- Zbylou zeleninu očistíme a nakrájíme.
- Zeleninu připravíme na velký talíř.
- Přidáme oblíbené dipy.
Inspirujte se našimi recepty na skvělé dipy!


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček