Ingredience
- 200 g polohrubé mouky
- 200 g cukru
- 2 lžíce oleje
- 1 lžíce kakaa
- 80 g kvalitní čokolády na vaření
- 4 ks vajec
Ingredience na krém
- 120 g másla
- 80 g cukru
- 80 g sekaných mandlí
- 1/2 lžičky rumu
- 50 g celých mandlí na posyp
- 50 g vlašských ořechů
Postup
- Cukr vyšleháme šlehačem se žloutky.
- Vmícháme trochu oleje, kakao, mouku, nastrouhanou čokoládu, namleté ořechy a sníh z bílků.
- Pečeme 40 minut při 180º C.
- Korpus nařežeme na pláty.
- Všechny ingredience na krém vyšleháme. Vmícháme mandle.
- Pláty korpusu poslepujeme krémem.
- Trochu krému si necháme i na vršek řezů.
- Dozdobíme šlehačkou, malými barevnými bonbonky, kupovanými dekoracemi.

Máme pro vás spoustu dalších receptů na vynikající jahodové řezy, které si zamilujete!

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček