Uzené klobásy patří mezi ty nejchutnější a není divu! I tuto pochoutku si můžete naložit. Chcete vědět jak? Tak se na to pojďme společně podívat.
Budete potřebovat
- uzené klobásy
 - vodu, vývar nebo nálev
 - zavařovací sklenice s víčky
 - zavařovací hrnec s teploměrem
 
Postup přípravy
- Důležité je, sklenice na zavařování pořádně sterilizovat, to samé i víčka.
 - Jakmile jsou sklenice suché, vložte do nich vodorovně uzené klobásy.
 - Do sklenice vlijte pouze 0,05 litru vody.
 - Okraje sklenic zbavte mastnoty a pořádně víčka utáhněte.
 - Sklenice skládejte 1 centimetr od sebe do zavařovacího hrnce.
 - Zavařujte po dobu jedné hodiny na 90-95 stupňů.
 - Nechte sklenice vychladnout a uskladněte.
 

Je libo nakládáné vepřové maso? Je to skvělá volba pro všechny “masožravce”. Inspirujte se našimi TOP recepty!

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček