Salát nabitý čerstvou zeleninou a bylinkami je inspirován chutěmi Řecka. Tuňák v olivovém oleji s křupavými okurkami, šťavnatými rajčaty a slanými olivami, to vše promícháno se spoustou nasekané petrželky a oregana, vytváří dohromady luxusní pokrm, který je skvělý třeba na toastu.
Ingredience:
- 2 (140 g) konzervy tuňáka v oleji, scezené
 - 1/2 šálku rozpůlených cherry rajčat
 - 1/2 šálku okurek, oloupaných a nakrájených na kostičky
 - 1/4 šálku černých oliv, vypeckovaných a nasekaných
 - 2 polévkové lžíce nahrubo nasekaných čerstvých listů oregana
 - 2 polévkové lžíce nahrubo nasekaných čerstvých listů petrželky
 - 2 polévkové lžíce olivového oleje
 - 1 polévková lžíce čerstvě vymačkané citronové šťávy
 - sůl a mletý černý pepř dle chuti
 
Postup
- Vložte všechny ingredience do střední misky a jemně promíchejte, aby se vše spojilo.
 - Dle potřeby dochuťte solí a pepřem.
 


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček