Tento salát vypadá dokonale, pokud ho naservírujete ve skleněné misce. Připravte si ho asi 8 hodin před podáváním a vaši hosté budou nadšeni!
Ingredience
- 1 hlávkový salát, natrhaný na kousky
 - 1 šálek zelené papriky nakrájené na kostičky
 - 1 šálek nakrájeného řapíkatého celeru
 - 1 šálek cibule nakrájené na kostičky
 - 280 g mraženého hrášku, rozmrazeného
 - 2 šálky majonézy (lze použít nízkotučnou majonézu)
 - 1 lžíce cukru
 - 6 plátků slaniny, osmažené dokřupava a rozdrobené
 - 3/4 šálku strouhaného čedaru
 
Postup
- Dejte hlávkový salát na dno čisté salátové mísy.
 - Na salát navrstvěte papriku, řapíkatý celeru, cibuli a hrášek v uvedeném pořadí.
 - Navrch dejte majonézu, kterou utěsníte zeleninu.
 - Vrch posypte cukrem, slaninou a sýrem.
 - Před podáváním pevně zakryjte igelitem a dejte na 8 hodin do chladu.
 


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček