Pokud máte rádi intenzivnější kakaovou chuť, můžete množství kakaového prášku zdvojnásobit.
Ingredience:
- 300 g hladké mouky
 - 100 g cukru
 - 180 g vlašských ořechů
 - 200 g másla
 - 1 žloutek
 - 1 PL holandského kakaa
 - směs moučkového a vanilkového cukru na obalení
 
Postup:
- Vlašské ořechy namočte na 2 hodiny do studené vody.
 - Následně je pokrájejte nahrubo.
 - Přidejte k ořechům všechny ostatní ingredience, tedy mouku, cukr, máslo, kakao a žloutek.
 - Vypracujte v těsto, které následně vytvarujte do tvaru válečku.
 - Váleček zabalte do potravinové fólie a vložte na několik hodin do ledničky.
 - Po vyjmutí z ledničky těsto nakrájejte na přibližně centimetrové plátky.
 - Plátky vložte na plech s pečicím papírem.
 - Pečte v troubě předehřáté na 180°C asi 8-10 minut.
 - Po upečení Masarykovo cukroví obalte v připravené směsi cukrů.
 


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček