Nadýchané křehoučké cukroví, které se při pečení krásně nafoukne a uvnitř vznikne dutina.
Ingredience:
- 350 g hladké mouky
 - 300 g másla
 - 2 žloutky
 - 4 PL mléka
 - 1 PL octa
 - 1 PL rumu
 - moučkový cukr na obalení
 
Postup:
- V míse si smíchejte nejprve suché přísady, tedy prosetou mouku a máslo.
 - Přidejte mléko, ocet, rum a žloutky a ručně vypracujte v těsto.
 - Následně za pomoci válečku těsto rozválejte na výšku asi jednoho centimetru.
 - Pomocí vykrajovátek z těsta vykrájejte rozmanité tvary.
 - Ty vložte na plech s pečícím papírem.
 - Pečte v troubě předehřáté na 170°C asi 10-15 minut dozlatova.
 - Ještě teplé otcové cukroví obalte v moučkovém cukru.
 

Chcete si připravit tu nejlepší zrcadlovou čokoládovou polevu? Inspirujte se našimi polevami z čokolády!

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček