Chuť polev z čokolády se velmi často ozvláštňuje pomocí vanilky. Přesvědčte se o tom prostřednictvím tohoto receptu.
Ingredience:
- 1/2 šálku moučkového cukru
 - 2 PL kakaového prášku
 - 2 PL vroucí vody
 - 1/2 čajové lžičky vanilkového extraktu
 
Postup:
- Cukr, kakaový prášek, vanilkový extrakt i vodu dejte do hrnce.
 - Za stálého míchání pomalu zahřívejte, dokud nevznikne homogenní směs.
 - Odstavte z ohně a nechte mírně vychladnout.
 


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček