Ovesné vločky představují velmi zdravou ingredienci pro rozmanité varianty cukroví bez mouky. Přesvědčte se o tom prostřednictvím tohoto receptu!
Ingredience:
- 1 a 1/2 šálku ovesných vloček
 - 1/4 šálku hnědého cukru
 - 1/2 šálku kokosového oleje
 - 1/2 šálku sušených brusinek
 - 1/3 šálku bílé čokolády
 - 1 vejce
 - 1 čajová lžička skořice
 - 1/4 čajové lžičky soli
 - 1 čajová lžička vanilkového extraktu
 - 2 čajové lžičky kokosového oleje
 
Postup:
- Šálek ovesných vloček rozmixujte pomocí robota na prášek.
 - Přidejte do mísy ke zbytku ovesných vloček a promíchejte.
 - Dále přidejte skořici, sůl, vanilku, vejce, hnědý cukr a rozpuštěný kokosový olej.
 - Důkladně vše promíchejte, dokud se ingredience nespojí.
 - Přidejte brusinky a znovu promíchejte.
 - Vložte těsto na 30 minut do lednice. Kokosový olej ztuhne a těsto bude dostatečně husté, aby se dalo nabírat.
 - Předehřejte si troubu na 180°C.
 - Z těsta vytvořte malé kuličky a položte je na plech vyložený pečicím papírem.
 - Kuličky těsta mírně zploštěte, aby se nepekly příliš vysoké, a pečte 7-9 minut.
 - Nechte vychladnout.
 - Rozehřejte bílou čokoládu a smíchejte ji s kokosovým olejem.
 - V této směsi následně vychladnuté cukroví namáčejte.
 


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček