Klasika, kterou prostě musíte umět uvařit. Navíc se nestane, aby vám při smažení vytekl.
Ingredience
- 2 plátky sýra (eidam) – 30% tuku v sušině
- 1 vejce
- hladká mouka
- strouhanka na obalení
- řepkový olej na smažení
Postup
- Do tří misek dáme postupně hladkou mouku, rozšlehané vejce a strouhanku.
- Sýr obalíme nejprve v mouce, poté ve vejci a na závěr ve strouhance.
- Rozpálíme pánev s olejem.
- Sýr rychle osmažíme z obou stran dozlatova.
- Podáváme s přílohou dle vaší chuti.

Jako přílohu můžete vyzkoušet například jeden z našich receptů na bramborové placky.

 
 Pánve
Pánve Vakuovače
Vakuovače SodaStream
SodaStream Digestoře
Digestoře Kávovary
Kávovary Domácí pekárny
Domácí pekárny Sušičky ovoce
Sušičky ovoce Malé kuchyňské spotřebiče
Malé kuchyňské spotřebiče Hrnce
Hrnce Trouby & varné desky
Trouby & varné desky Elektrické krby
Elektrické krby Mobilní klimatizace
Mobilní klimatizace Ochlazovače vzduchu
Ochlazovače vzduchu Drtiče odpadu
Drtiče odpadu Elektrické fritézy
Elektrické fritézy Odšťavňovače
Odšťavňovače Katalog ingrediencí
Katalog ingrediencí Bylinky
Bylinky Koření
Koření Plodiny
Plodiny Sýry
Sýry Houby
Houby Seznam éček
Seznam éček