Špagety s mletým masem v boloňské omáčce jsou jedním z nejoblíbenějších těstovinových pokrmů. Jejich příprava nemusí být vůbec složitá, zkuste tento zjednodušený recept a do půl hodiny můžete servírovat.
Ingredience
- 400 g mletého hovězího masa
- 1 cibule
- 2 plechovky krájených rajčat
- 3 stroužky česneku
- 2 lžíce olivového oleje
- 1 lžíce oregana
- 1 lžíce čerstvé petrželky
- sůl
- pepř
- 1 balíček špaget
- sýr parmezánového typu na posypání
Postup
- Špagety uvařte dle návodu na obalu.
- V hlubší pánvi rozpalte olivový olej, přidejte najemno naseksnou cibuli a orestujte do zlatova.
- Přidejte česnek a osmažte další minutu.
- Přidejte maso a za stálého míchání smažte dokud zcela nezhnědne (asi 8 minut).
- Přidejte rajčata, oreagano a petřžel, promíchejte a snižte teplotu.
- Za občasného míchání vařte dalších 10 – 15 minut.
- Slijte špagety a servírujte je přelité omáčkou a posypané nastrouhaným sýrem.


 
 Pánve
Pánve Vakuovače
Vakuovače SodaStream
SodaStream Digestoře
Digestoře Kávovary
Kávovary Domácí pekárny
Domácí pekárny Sušičky ovoce
Sušičky ovoce Malé kuchyňské spotřebiče
Malé kuchyňské spotřebiče Hrnce
Hrnce Trouby & varné desky
Trouby & varné desky Elektrické krby
Elektrické krby Mobilní klimatizace
Mobilní klimatizace Ochlazovače vzduchu
Ochlazovače vzduchu Drtiče odpadu
Drtiče odpadu Elektrické fritézy
Elektrické fritézy Odšťavňovače
Odšťavňovače Katalog ingrediencí
Katalog ingrediencí Bylinky
Bylinky Koření
Koření Plodiny
Plodiny Sýry
Sýry Houby
Houby Seznam éček
Seznam éček