Nebesky jemný dezert, který se skutečně rozplývá na jazyku.
Ingredience
- 200 g čokoládových věnečků
 - 60 g másla
 - 200 g mléčné čokolády
 - 200 g kvalitní hořké čokolády
 - 600 ml smetany ke šlehání
 - ovoce na ozdobu
 
Postup
- Věnečky rozdrťte v mixéru.
 - Přidejte změklé máslo a znovu rozmixujte, směs by měla připomínat mokrý písek.
 - Přendejte do dortové formy a udusejte rovnoměrně po celém dně.
 - Dejte ztuhnout do lednice a připravte si čokoládovou pěnu.
 - Ve vodní lázni rozpusťte oba druhy čokolády.
 - Elektrickým šlehačem vyšlehejte smetanu do tuha.
 - Opatrně a po částech přidávejte tekutou čokoládu a stěrkou ji vmíchejte do šlehačky.
 - Krém rozetřete na sušenkový korpus a nechte ztuhnout v lednici 3 – 6 hodin, ideálně přes noc.
 - Ozdobte po okraji šlehačkou a čerstvým ovocem.
 


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček