Rádi byste si udělali něco ze zvěřiny? Zkuste guláš, který můžete udělat z jakéhokoliv kusu zvěřiny.
INGREDIENCE
- 1 kg kančího, dančího, jeleního nebo srnčího masa
 - 50 g hladké mouky
 - 500 ml vývaru (zeleninový, hovězí…)
 - 1500 ml vody
 - 100 g slaniny
 - 25 g rajského protlaku
 - koření na divočinu
 - 4 stroužky česneku
 - 2 cibule
 - 150 g žampionů
 - 250 ml červeného vína
 - 10 g petrželky
 - sůl a pepř
 - olej
 
POSTUP
- Maso si umyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky.
 - Osolíme jej, opepříme, a obalíme v mouce.
 - Poté si maso osmažíme na oleji, přidáme na kostičky nakrájenou slaninu a smažíme 5 minut.
 - Maso se slaninou přesuneme do pekáčku, přidáme cibuli, na kostičky nakrájený česnek, koření, na plátky nakrájené žampiony, cibuli, červené víno, rajský protlak a vývar.
 - Dáme péci na 180 °C.
 - Pečeme asi 2 hodiny do změknutí, během této doby podléváme vodou.
 - Chceme-li, můžeme před koncem ještě zahustit moukou rozkvedlanou ve vodě.
 


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček