Klasická a vydatná česnečka našich babiček. Zahřeje nejen v žaludku, ale také na srdci.
INGREDIENCE
- ½ hlavičky česneku
- 2 ks vajec
- 60 g velkých krup
- 1 litr zeleninového vývaru
- 1 středně velká brambora
- 1,5 lžíce oleje
- 15 g másla
- 1 lžíce mouky
- ¼ lžičky kmínu
- sůl
- pepř
- petrželka k podávání
POSTUP
- Na oleji a másle si orestujeme najemno nakrájený česnek (2 stroužky necháme k závěru).
- Zasypeme jej moukou a přidáme kmín.
- Opékáme jemně asi 7 minut, pak přidáme kroupy a ještě opékáme.
- Poté podlijeme vývarem, přidáme najemno nakrájenou bramboru a vaříme ještě 12 minut.
- Před závěrem si rozkvedláme vejce a nalijeme do polévky.
- Nakonec přidáme zbylé prolisované česneky, dochutíme, ozdobíme čerstvou petrželkou a podáváme.


 
 Pánve
Pánve Vakuovače
Vakuovače SodaStream
SodaStream Digestoře
Digestoře Kávovary
Kávovary Domácí pekárny
Domácí pekárny Sušičky ovoce
Sušičky ovoce Malé kuchyňské spotřebiče
Malé kuchyňské spotřebiče Hrnce
Hrnce Trouby & varné desky
Trouby & varné desky Elektrické krby
Elektrické krby Mobilní klimatizace
Mobilní klimatizace Ochlazovače vzduchu
Ochlazovače vzduchu Drtiče odpadu
Drtiče odpadu Elektrické fritézy
Elektrické fritézy Odšťavňovače
Odšťavňovače Katalog ingrediencí
Katalog ingrediencí Bylinky
Bylinky Koření
Koření Plodiny
Plodiny Sýry
Sýry Houby
Houby Seznam éček
Seznam éček