Zdravá a dietní večeře, která zasytí i potěší. Už jste někdy ochutnali plněný patizon?
INGREDIENCE pro 2 osoby
- 1 patison
 - 1/2 cibule
 - 2 rajčata
 - 1 prolisovaný stroužek česneku
 - 300 g mletého masa
 - 100 g strouhaného sýra
 - sůl
 - pepř
 - provensálské bylinky
 - řepkový olej
 
POSTUP
- Patison neloupeme, pouze odkrojíme vršek a vydlabeme.
 - Vydlabanou dužinu si uschováme.
 - Rozehřejeme troubu na 180 °C.
 - V pánvi rozpálíme olej.
 - Cibulku orestujeme dozlatova.
 - Přidáme česnek, maso, dužinu a pokrájená rajčata.
 - Restujeme dalších 5 minut.
 - Osolíme. Opepříme. Posypeme provensálskými bylinkami.
 - Náplň vložíme do patisonu.
 - Pečeme přibližně 25 minut.
 - Posypeme sýrem a pečeme dalších 5 minut.
 - Podáváme s uvařenými bramborami.
 


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček