Tyto domácí švestkové knedlíky jsou díky tvarohu lehce stravitelné a plné cenných bílkovin.
INGREDIENCE
- 1 měkký tvaroh
- 300 g polohrubé mouky
- 1 vejce
- špetka soli
POSTUP
- Tvaroh, mouku, vejce i sůl umíchejte ve vláčné těsto.
- Z těsta vytvořte 3 až 4 válce.
- Z nich odkrajujte plátky, na každý položte švestku a pečlivě zabalte
- Vařte 8-10 minut.


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček