INGREDIENCE
- asi 20 výhonků chřestu – bílý nebo zelený
- 3 žloutky
- 50 ml vývaru
- 50 ml bílého vína
- bílý pepř
- sůl
- 100 g másla
POSTUP
- Přepustíme máslo.
- Chřest očistíme a sloupneme a odřízneme dřevnaté konečky.
- Žloutky rozmícháme ve vodní lázni s bílým vínem a vývarem.
- Ochutíme solí a pepřem.
- Vše šleháme až do zhoustnutí.
- Pak zašleháme přepuštěné máslo.
- Uvaříme chřest a na talířku ho poléváme omáčkou.
- Podáváme s bílým toastem.


 
 Pánve
Pánve Vakuovače
Vakuovače SodaStream
SodaStream Digestoře
Digestoře Kávovary
Kávovary Domácí pekárny
Domácí pekárny Sušičky ovoce
Sušičky ovoce Malé kuchyňské spotřebiče
Malé kuchyňské spotřebiče Hrnce
Hrnce Trouby & varné desky
Trouby & varné desky Elektrické krby
Elektrické krby Mobilní klimatizace
Mobilní klimatizace Ochlazovače vzduchu
Ochlazovače vzduchu Drtiče odpadu
Drtiče odpadu Elektrické fritézy
Elektrické fritézy Odšťavňovače
Odšťavňovače Katalog ingrediencí
Katalog ingrediencí Bylinky
Bylinky Koření
Koření Plodiny
Plodiny Sýry
Sýry Houby
Houby Seznam éček
Seznam éček