Používat lokální zeleninu je pro francouzskou kuchyni typické. Tenhle luxusní salát lze z čerstvých a místních zdrojů snadno připravit i u nás.
Ingredience
- 4 PL majonézy
- 1 PL citronové šťávy
- 1 PL dijónské hořčice
- sůl
- 1 bulva celeru
- 1 PL čersvé petrželky
- 2 PL nakrájených kapary
- 2 kyselé okurky
Postup
- Majonézu, šťávu z citronu, hořčici a sůl dobře promíchejte.
- Celer nastrouhejte na hrubém struhadle, okurky nakrájejte na plátky.
- V míse smíchejte celer, kapary a okurky, přidejte majonézovou zálivku a ozdobte čerstvou petrželkou.


 
 Pánve
Pánve Vakuovače
Vakuovače SodaStream
SodaStream Digestoře
Digestoře Kávovary
Kávovary Domácí pekárny
Domácí pekárny Sušičky ovoce
Sušičky ovoce Malé kuchyňské spotřebiče
Malé kuchyňské spotřebiče Hrnce
Hrnce Trouby & varné desky
Trouby & varné desky Elektrické krby
Elektrické krby Mobilní klimatizace
Mobilní klimatizace Ochlazovače vzduchu
Ochlazovače vzduchu Drtiče odpadu
Drtiče odpadu Elektrické fritézy
Elektrické fritézy Odšťavňovače
Odšťavňovače Katalog ingrediencí
Katalog ingrediencí Bylinky
Bylinky Koření
Koření Plodiny
Plodiny Sýry
Sýry Houby
Houby Seznam éček
Seznam éček