Je téměř k nerozeznání od receptu na tatarák z hovězího. Využijte pochoutky z lesa.
INGREDIENCE:
- 400 g hub dle vlastní volby a možností (nejlepší jsou praváky, ale může být i směs)
 - 1 větší cibule
 - máslo
 - olivový olej
 - worcester
 - dijonská hořčice
 - kečup
 - česnek
 - chilli
 - sladká paprika
 - drcený kmín
 - sůl
 - pepř
 - 2 žloutky
 
POSTUP:
- Houby si očistíme a nakrájíme na co nejmenší kousky.
 - Na trošce másla orestujeme najemno nakrájenou cibulku, pak přidáme houby, posypeme kmínem, orestujeme, a pak necháme dusit za občasného podlévání asi půl hodiny.
 - Podušenou směs necháme vychladit, pak přidáme prolisovaný česnek, worcester, hořčici, kečup, chilli, papriku, osolíme, opepříme, zjemníme olejem, přidáme žloutky a umícháme.
 


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček