A co třeba křupavé krevety? Recept se neliší příliš od přípravy řízků. Odlišuje je pouze jiná ústřední surovina a doba smažení.
INGREDIENCE:
- 500 g krevet s ocásky
- ½ lžičky soli
- ½ lžičky mletého pepře
- ½ lžičky sušeného česneku
- 1 hrnek hladké mouky
- 1 lžička papriky
- 2 vejce
- 1 hrnek strouhanky
- olej na smažení
POSTUP:
- Mouku si smíchejte s kořením.
- Vejce osolte a krevety obalte v mouce, vejci a nakonec ve strouhance.
- Smažte dozlatova v rozpáleném oleji.


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček