A konečně třešnička na dortu. Sladký dezert nakonec.
Vyzkoušejte recept na pomazánku z avokáda s čokoládou!
Nemusíte se bát, že byste snědli něco nezdravého.
Ingredience:
- 100 g nesolených kešu ořechů
 - 10 měkkých datlí
 - 1 dl mandlového mléka
 - 2 velká avokáda
 - 3 lžíce kakaa
 - 100 g čokolády na vaření (alespoň 70%)
 - 50 ml javorového sirupu
 
Na servírování:
- lesní ovoce
 - jahody
 - šlehačka
 
Postup:
- Mandle, kešu ořechy a mandlové mléko dejte do mixéru a rozmixujte dohladka.
 - Přidejte avokádo a rozmixujte.
 - Poté přidejte rozpuštěnou čokoládu na vaření, kakao a javorový sirup.
 - Mixujte, dokud se vše hezky nespojí.
 - Podávejte vychlazené, nazlobené lesním ovocem, posypané hoblinkami bílé čokolády.
 - Nejlepší je směs vychladit v cukrářském sáčku, a pak do sklenic hezky nazdobit.
 


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček