Vepřový řízek se zeleninou na bělehradský způsob

Vepřový řízek se zeleninou na bělehradský způsob
Příprava: 10 minut Vaření: 30 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 40 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • plátky vepřové kýty (asi 4)
  • pepř
  • sůl
  • troška mouky na posypání
  • paprika na kostičky
  • brambory na kostičky
  • rajčaty na kostičky
  • vegeta na dochucení

Postup receptu

  1. Plátky naklepeme, osolíme a opepříme a smažíme zprudka na tuku jako přírodní plátek
  2. Maso poté dáme zvlášť na talířek
  3. Pak si do zapékací mísy dáme nakrájená rajčata, papriku, cibuli, brambory na kostičky a vše posypeme vegetou a troškou pepře a zapékáme v pekáčku, tak 20 minutek
  4. Až je vše hotové, směs dáváme přímo na ohřátý plátek a je hotovo

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.