Benátská játra

Benátská játra
Příprava: 20 minut Vaření: 20 minut Počet porcí: 5
Doba přípravy: 40 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 500 g kuřecích jatýrek
  • 2 cibule na plátky
  • 1 dcl bílého vína
  • trocha vývaru
  • pepř
  • sůl
  • balsamikový ocet na pokapání
  • olej na smažení.

Postup receptu

  1. Nejdříve s emusí kuřecí játra spařit vřelou vodou, dáme je okapat, zprudka je pomalinku opečeme na oleji a po nějaké době vyjmeme Potom si nakrájíme cibulku na olátky a osmahneme tu potom osolíme a opepříme, zalijeme bílým vínem a vývarem předchystaným a asi 15 minut podusíme společně
  2. Vrátíme pak játra do hotové omáčky, zakápneme balsamikovým octem a podáváme s bramborem či rýží jak kdo má rád samozřejmně
  3. Dobrou chuť

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.