Syté, voňavé a chutné bramboráčky s ječnými kroupami a uzenou krkovičkou zachutnají celé vaší rodině. Máte je připravené za chvilku, nepotřebujete na ně žádné složité ingredience a ještě si pochutnáte!
Co budete potřebovat
- 5 větších brambor
 - 1 šálek ječných krup
 - 200 g uzené krkovičky
 - 2 vejce
 - 4 lžíce hladké mouky
 - sůl, mletý pepř, majoránka dle chuti
 - vepřové sádlo nebo rostlinný olej na smažení
 
Postup
- Kroupy uvařte do měkka, slijte a nechte vychladnout.
 - Brambory očistěte a spolu s česnekem nastrouhejte na hrubém struhadle.
 - Do brambor přidejte vychladlé kroupy, vajíčka, mouku, sůl, pepř a majoránku.
 - Uzenou krkovici nakrájejte na drobné kostičky a vše spolu dobře promíchejte.
 - Na pánev přidejte vepřové sádlo nebo olej a nechte rozehřát.
 - Poté ze směsi tvarujte menší placky, které smažte z obou ctran do zlatova.
 - Nechte si chutnat!
 

Možná se vám budou hodit i naše recenze na nejlepší pánvičky Woll. Jedná se o luxusní set pánví pro různé účely, které jsou schopny dosáhnout opravdu skvělých výsledků. Kdo vyhrál v našem srovnání?

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček