Ochutnali jste již recepty na bramboráky se zelím pečené v troubě?
Pokud ne, tak u nás máte jedinečnou příležitost!
Tato kombinace, je naprosto skvělá a pochutná si na ní opravdu každý.
A to včetně dětí!
Naše recepty
Co dělat když se bramborák rozpadá?
Pokud se během tvarování rozpadají, potřebují buď trochu více mouky nebo škrobu, aby držely pohromadě nebo jsou příliš mokré a je třeba je znovu vyždímat.
Vaše směs na bramboráky musí mít co nejméně vlhkosti. To je zásadně důležité. Příliš mokré těsto a vaše placky nebudou držet tvar, nebudou křupavé a nebudete mít ten správně hnědý zevnějšek.
Vymačkejte tekutiny, kolik můžete, klidně dvakrát. Jednou po nastrouhání brambor a jednou při formování placiček.
Dobře je vytvarujte! Nejprve pomocí rukou promíchejte všechny ingredience dohromady. Poté použijte polévkovou lžíci, abyste se ujistili, že každý bramborák má stejnou velikost. V horkém oleji se příliš tlusté bramboráky zapaří, místo toho aby byly křupavé.
Váš olej musí být vždy horký! horký! horký!

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček