Vynikající a syté jídlo, které uspokojí vaše chuťové buňky. Navíc je plné zeleniny, takže je vhodné i pro děti.
Co budete potřebovat
- 400 g vařených brambor
 - 1 cibule
 - 1 červená paprika
 - 2 lžíce rostlinného oleje
 - 500 g mixu mletého masa
 - 2 lžičky mleté papriky
 - 2 lžíce rajčatového protlaku
 - 1 lžíce nasekané petrželky
 - 1 cuketa
 - 1 lžíce másla
 - 250 g zelených fazolek
 - sůl
 - čerstvě mletý pepř
 - 200 g strouhaného sýra Gruyere
 
Postup
- Brambory, papriku a cuketu nakrájejte na malé kostičky, cibuli oloupejte, nakrájejte nadrobno a orestujte na oleji.
 - Přidejte mleté maso a restujte, dokud se nebude drobit.
 - Vmíchejte rajčatový protlak a petrželku a dochuťte solí, pepřem a paprikou.
 - Mleté maso vyjměte z pánve a dejte stranou.
 - Na zbylém oleji spolu s máslem restujte kostky brambor, papriky a cukety a vařte asi 5 minut.
 - Zelené fazolky propláchněte, osušte a vařte ve vroucí osolené vodě asi 10 minut.
 - Sceďte, propláchněte pod studenou vodou a nechte okapat.
 - Zapékací mísu vymažte tukem a navrstvěte dovnitř zeleninu a maso.
 - Posypte sýrem a pečte v troubě předehřáté na 220°C asi 20 minut.
 - Vyjměte z trouby a podávejte.
 


Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček