Skvělý italský předkrm nebo zdravá svačinka plná čerstvých rajčat a bazalky s lehkou chutí česneku. Je to ideální rychlovka, co potěší nejenom milovníky zeleniny.
INGREDIENCE
- 1 bageta nebo ciabatta
- 4 větší vyzrálá rajčata
- svazek čerstvé bazalky
- sůl
- pepř
- 3 stroužky česneku
- olivový olej
POSTUP :
- Pečivo nakrájejte na plátky a dejte nasucho opéct do trouby nebo toustovače.
- Mezitím připravte rajčatovou směs.
- Rajčata nakrájejte na drobné kostičky.
- Bazalku najemno nasekejte a spolu se solí, pepřem a lžící olivového oleje důkladně, ale zlehka promíchejte.
- Na závěr přidejte prolisované stroužky česneku.
- Horké chleby vyndejte z trouby, ihned je potřete olivovým olejem a bohatě nazdobte rajčatovou směsí.

V toustovači se bruschetta peče výborně na vroubkovaném nástavci určeném na gril. Co ještě dalšího tito pomocníci umí? Více se dočtete ve velkém testu sendvičovačů.

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček