Recepty na vláčné buchty z podmáslí v 5 různých variantách. Která bude ta vaše TOP?

Nejvíce si pochutnáte na vláčných a načechraných koláčích?

Máte chuť vyzkoušet zase něco trochu nového, co si užijete s šálkem dobré kávy či čaje?

Pak se inspirujte našimi 5 recepty na buchty z podmáslí.

Připravili jsme si pro vás řezy s čokoládovou polevou, citrusovou bábovku nebo třeba ovocný koláč.

Dobrou chuť!

Co dělat, když doma nemáte zrovna podmáslí

Existuje několik populárních metod nahrazování podmáslí. Vyberte si ten nejlepší pro vás podle toho, co máte zrovna po ruce:

  • 1 šálek podmáslí = 1 lžíce bílého octa + 1 šálek mléka
  • 1 šálek podmáslí = 1 lžíce citronové šťávy + 1 šálek mléka
  • 1 šálek podmáslí = 1 šálek bílého jogurtu
  • 1 šálek podmáslí = 1 a ¾ čajové lžičky vinného kamene + 1 šálek mléka

Promíchejte a nechte asi 5 minut odstát. To umožní mléku se lehce srážet, což mu dodá strukturu a chuť podobnou podmáslí.

A jak jste si na buchtách pochutnali? Napište nám do komentářů, budeme se těšit na zpětnou vazbu!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.