Nejoblíbenější podoba candáta. Recept je jednoduchý! Podávat jej můžete s opékanými brambory.
INGREDIENCE:
- 35 g másla (ghí)
- sůl
- 450 g filet z candáta
- 1 limetka
- čerstvý rozmarýn
POSTUP:
- Máslo si na pánvi rozehřejeme.
- Candáta si naporcujeme, očistíme, osušíme, osolíme a pokapeme limetkou.
- Dáme smažit kůží dolů na 3-4 minuty.
- Pak otočíme a pomalu dopékáme.
- Podáváme polité zbytkem másla a posypané čerstvým tymiánem.


 
 Pánve
Pánve Vakuovače
Vakuovače SodaStream
SodaStream Digestoře
Digestoře Kávovary
Kávovary Domácí pekárny
Domácí pekárny Sušičky ovoce
Sušičky ovoce Malé kuchyňské spotřebiče
Malé kuchyňské spotřebiče Hrnce
Hrnce Trouby & varné desky
Trouby & varné desky Elektrické krby
Elektrické krby Mobilní klimatizace
Mobilní klimatizace Ochlazovače vzduchu
Ochlazovače vzduchu Drtiče odpadu
Drtiče odpadu Elektrické fritézy
Elektrické fritézy Odšťavňovače
Odšťavňovače Katalog ingrediencí
Katalog ingrediencí Bylinky
Bylinky Koření
Koření Plodiny
Plodiny Sýry
Sýry Houby
Houby Seznam éček
Seznam éček